fbpx

În Timișoara: Cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România

studentfest timisoaraEşti tânăr şi vrei să te lansezi? Fă-o aici!

 

26 Martie 2016

17:10

StudentFest este considerat cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din țară. Organizat de studenții din Timișoara, evenimentul se adresează tuturor tinerilor, inclusiv celor orădeni, care vor să se lanseze cu idei ori proiecte din domeniul artei și culturii.

Înscrierile se pot face până în 20 Aprilie 2016, prin completarea formularului afișat aici. Secţiunile stabilite sunt următoarele: Arhitectură, Arte stradale, Arte video, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură și Teatru.

StudentFest va avea loc în perioada 19 – 28 Mai 2016, iar juriul este unul internaţional, format din experți în artă, cultură, afaceri și politică.

StudentFest este printre primele festivaluri europene care face parte din reţeaua EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), primind certificarea acestui for anul trecut.

Ediția aniversară cu numărul 25 își propune să aducă în atenția publicului timișorean și nu numai importanța omului în evoluția artei și culturii. Suntem tineri, entuziaști și dorim să avem un festival de excepție anul acesta, te invităm ca voluntar, ca artist sau pur și simplu ca om ce apreciază arta și cultura, să fii alături de noi la StudentFest 25!

susţine Mădălin Pătrașcu, coordonator StudentFest 25. Mai multe detalii despre StudentFest, găsiţi aici şi aici, un eveniment susținut activ și de Evenimente Oradea!

 

Laura Luţai