fbpx

În weekend: Târg de produse tradiționale „Straița plină” 2016 Roșia!

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Haideți și voi, sigur vă va face plăcere!

 

05 Octombrie 2016

09:50

Dacă vrei să petreci sfârșitul de săptămână într-un mod plăcut, trebuie neapărat să vii la Zilele Pădurii Craiului de la Roșia, programul complet aici!

În cadrul sărbătorii are loc și târgul de produse tradiționale „Straița plină”. În zilele 08 – 09 Octombrie 2016, de dimineața până seara, ai ocazia de a îmbina utilul cu plăcutul și cu aventura!

Straița plină are pregătite bucate cum numai bunica mai știe a face, decorațiuni și alte lucrușoare care se pot transforma în cadouri pentru cei dragi. 

În plus, la Zilele Pădurii Craiului ești așteptat cu cel mai mare drag de meșterii populari care au pregătit variate ateliere de creație care au la bază artizanatul și activități de divertisment. De la ateliere de gătit, dansuri populare, până la tiroliană, trasul cu arcul, dar și alte activități recreative.

Intrarea se face numai pe bază de zâmbete și voie-bună. Din Oradea până la Roșia sunt 77 de kilometri, iar pe traseu este recomandat să te delectezi cu două încântătoare popasuri la Peștera Urșilor, detalii AICI, sau Peștera Meziad, detalii AICIUn sfârșit de săptămână senin!

 

Diana Maria Danciu