fbpx

Începe numărătoarea inversă pentru Skirt Bike 2017

Doamnelor și domnișoarelor, este timpul să vă pregătiți pentru încă o tură de biciclit

 

29 August 2017

09:37

Dragile noastre, zilele trec și mult așteptatul Skirt Bike se apropie. Cea de-a patra ediție a evenimentului va avea loc în data de 03 Septembrie, desfășurându-se în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Oradea face parte din mişcarea naţională Skirt Bike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat iniţiativei. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.

Traseul propus în acest an este:

  • locație de start Parc Grădina Zoologică – Bdul. Decebal – Podul Decebal – Str. Ady Endre – Str. Iosif Vulcan – Parcul Libertății – Podul Dacia – Piața Emanuil Gojdu – Teatru de Vară Cetatea Oradea destinație finală.

Dress Code-ul din acest an este fustă și tradiționala IE românească. Participarea la eveniment este gratuită și fiecare participantă va primi un bilet la o tombolă cu premii oferite de către sponsorii evenimentului.

Veniți și voi să arătăm împreună că mersul pe bicicletă este nu numai util și sănătos, ci și o expresie a frumuseții, eleganței și a libertății de mișcare.

 

Diana Maria Danciu