fbpx

Încet, încet… ne pregătim de FTS 2018!

sursa foto: Teatrul Regina Maria

Anunțăm deja evenimentele culturale din Oradea. 

 

03 Aprilie 2018

18:00

Festivalul Internaţional de Teatru Scurt (FTS) de la Oradea, singura manifestare culturală din România dedicată acestui gen de teatru, a ajuns la cea de-a XXIV-a ediţie, iar Teatrul Regina Maria are deosebita plăcere de a anunţa startul perioadei de înscriere, a cărei dată limită este 01 Iunie 2018.

Cei interesaţi să ia parte la acest Festival trebuie să completeze un formular de înscriere pe care îl găsiţi AICI şi să ţină cont de următoarele cerinţe:

  • să se încadreze în specificul Festivalului de Teatru Scurt (maximum 90 de minunte fără pauză)
  • piesa să fi avut premiera după data de 01 Iunie 2017

Materialele pot fi trimise fie pe adresa Teatrului „Regina Maria” cu menţiunea: Pentru Festivalul de Teatru Scurt, fie pe adresa de e-mail ftsoradea@gmail.com.

Pe lângă înscrierile pentru Festival, încep şi înscrierile pentru Concursul de Creaţie Dramatică, concurs realizat în parteneriat cu Revista de Cultură „Familia”, ce îşi propune să încurajeze dramaturgia românească originală, îndeosebi cea a teatrului scurt. Pentru acest concurs, lucrările pot fi trimise pe adresa Teatrului „Regina Maria” până în data de 01 Iulie 2018.

Ne așteaptă o toamnă frumoasă și bogată în evenimente culturale. Așadar, pregătiți agenda și pușculița pentru a achiziționa bilete!

 

Paula Dreve