Înconjurul lumii în 3 ore cu AIESEC Oradea, sub cupola Era Park!

evenimente oradea cetatea oradeaSchimb de experiențe culturale între tineri!

 

11 August 2017

09:37

Organizația de tineri non – guvernamentală AIESEC a pregătit pentru Sâmbătă, 12 August 2017, de la ora 16:00, sub cupola Era Park, un eveniment deosebit.

În această sâmbătă, tineri voluntari din peste 15 țări precum Iran, Turcia, Egipt, Azerbaijan, China, Portugalia, Hong Kong, Pakistan, Taiwan, Brazilia, Maroc, Polonia,Grecia, Canada vor interacționa, în cadrul proiectului Discover, cu tinerii orădeni pentru a le îmbunătăți cunoștințele de limbă engleză și a le da noi viziuni despre ce se întâmplă în alte părți ale mapamondului, dar și pentru a realiza un schimb interculturale de tradiții și de gastronomii. Oaspeții au învățat, la rândul lor, despre tradițiile și obiceiurile românești.

A doua parte a evenimentului va cuprinde activități dinamice precum dansuri specifice, cântece, scenete și obiceiuri pregătite de trainerii străini împreună cu cursanții lor. La final, cele 16 culturi vor realiza o simbioză armonioasă în jocul unei hore menite să scoată în evidență ideea de egalitate în diversitate, unul dintre motto-urile AIESEC.

Târgul dorește să marcheze încheierea unei alte ediții fructuoase a proiectului Discover aflat la a treia ediție și care continuă tradiția începută cu World Citizenship, și al cărei scop este de a aduce un impact pozitiv și o atmosferă multiculturală în comunitatea orădeană.

Această ediție a proiectului Discover a reușit să aducă implicarea a aproximativ 1000 de elevi de clasele 0 – VIII din 7 școli orpdene și 2 școli din zona Metropolitană ( Sânmartin, Sântandrei).

 

Diana Maria Danciu

 

global village 2017 global village