fbpx

Inlantuiti ca sa ii auda Europa

happening oradea 07 septembrieMulți orădeni au participat la „Happening-ul” Clubului Sportiv al Surzilor „Tăcerea” din Oradea.

 

07 Septembrie 2013

14:59

Astăzi, 07 Septembrie 2013, de la orele 11:00 artistul fotograf Remus Ilisie a inițiat o manifestare prin care a dorit să marcheze 10 ani de la înfințarea Clubului Sportiv al Surzilor „Tăcerea” din Oradea.

Un număr impresionant de persoane au participat la „Happening”, și au format un lanț uman cu pornire de la poarta sediului Asociaţiei Surzilor, strada General Traian Moşoiu,pe ruta: Piaţa 1 Decembrie, strada Vasile Alecsandri, pasajul Vulturul Negru, Piaţa Unirii până la Turnul Primăriei.

Acest proiect are ca scop efectuarea unui document video de către artist ce va fi proiectat în Franța în cadrul Zilei Mondiale a Surzilor din 28 Septembrie a.c. Întreaga lume trebuie să știe că și în România există asociaţii ale persoanelor cu deficienţe de auz şi surzi, implicaţi în activităţi culturale şi sportive, dar și dezvoltarea și perpetuarea colaborarii dintre persoanele cu deficiențe de auz, auzitori și autorități. Fotografii de la eveniment regăsiți pe Pagina de Facebook Evenimente Oradea.

 

Călin Ștefan Mărincaș