fbpx

Loredana, mai mult decat magica la Oradea!

Loredana Groza concert Magic Evenimente OradeaLori a cucerit încă o dată inimile orădenilor!

 

04 Aprilie 2014

21:12

Ziua de 03 Aprilie 2014 a adus Oradiei un spectacol care a furat celor prezenți aplauze încă de la primele acorduri. Pe scena Teatrului Regina Maria, Loredana a susținut un concert fabulos, plin de contraste, sunet, lumină și magie.

Într-adevăr, presa națională a lăudat acest turneu, „Magic”, însă nu am crezut vreodată că va fi atât de sublim. Loredana a ridicat ștacheta în materie de show-uri prin concept, prestanță, atitudine și plăcerea de a cânta. La sfârșitul evenimentului, lacrimi timide îi curgeau de bucurie, era bucuria unui om împlinit. Era artistul ajuns pe cea mai înaltă culme, aceea de a fi aplaudat la scenă deschisă, minute în șir. Publicul parcă nu se mai sătura să își exprime aprecierea prin aplauze, era o adevărată frenezie, dacă s-ar fi putut ar fi rămas alături de ea, toată noaptea.

Conceptul spectacolului e genial, vocea cristalină și plină de pasiune, iar puterea de a transmite audienței emoțiile e absolut extraordinară. Momentele de magie au condimentat ritmul, în timp ce trupa de animatori a ținut ritmul. Combinația de piese vechi, piese noi și acorduri de muzică populară respectiv orientală cu siguranță a depășit așteptările publicului.

Concluzia e că biletul cumpărat a meritat toți banii! Fotografii de la concert regăsiți AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică