fbpx

Lupta pentru Scleroza Multipla a inceput la Oradea. FOTO

ciclisti (6)╚śtafeta ciclist─â dedicat─â sclerozei multiple a pornit ast─âzi de la Oradea.

 

24 Mai 2013

17:37

După cum v-am informat cu câteva zile înainte, azi, 24 Mai 2013, a pornit ștafeta ciclistă caritabilă din urbea noastră.

Echipa or─âdean─â a fost compus─â din cinci studen┼úi de la specializarea Kinetoterapie a Facult─â┼úii de Sport din cadrul Universit─â╚Ťii din Oradea: Alexandra Ba┼č, Andrei ┼óola┼č, Paul Ciupa, Ramona Romaneag ┼či Sanda Bobo┼č.

Scopul acestei ╚Ötafete este de a sensibiliza cet─â╚Ťenii asupra problemelor bolnavilor de scleroz─â multipl─â. ╚śtafeta va traversa ora╚Öele Bistri╚Ťa, Alba Iulia, Sibiu, R├ómnicu V├ólcea, iar sosirea va fi Parcul Her─âstr─âu din Bucure╚Öti.

O fotografie nu vindec─â, dar poate m├óng├óia, iar aten╚Ťia voastr─â ├«nc─âlze╚Öte inimi care au nevoie. Pe l├óng─â aceasta, se pot achizi╚Ťiona bilete de tombol─â la Tombola ╚śtafetei Cicliste SM ├«n valoare de 5 lei de la promotorii evenimentului din Oradea, contact├óndu-i la num─ârul de telefon 0747. 082. 028.

Premiile din cadrul tombolei din Oradea const─â ├«n tichete de acces la Centrul Wellness Sunflower, sticle ╚Öi farfurii decorative realizate manual de persoane cu scheloz─â multipl─â, c─âr╚Ťi despre aceast─â boal─â ╚Öi de rug─âciuni, bilete de acces la tenis de mas─â ╚Öi biliard, bilete la film, abonamente la programul de dezvoltare prin mi╚Öcare ╚Öi Ki Aikido, tricouri ╚Öi multe alte surprize.

Fonduri st├órnse din aceast─â tombol─â vor fi utilizate pentru sprijinirea persoanelor afectate de scleroza multipl─â, prin intermediul unor grupuri de suport, organizate la nivel local cu implicarea comunit─â╚Ťii ╚Öi a partenerilor locali ╚Öi na╚Ťionali.

 

Andrei Marcu