fbpx

MASH 2013 la final. FOTO

mash 2013 001Medical Adventure School in Holiday, M.A.S.H., 2013 a ├«nchis por╚Ťile edi╚Ťiei cu num─ârul XIII.

 

09 August 2013

11:30

├Äntre 01 – 08 August 2013 ├«n Platoul de la Padi╚Ö,┬áAsocia┼úia SARTISS, prin colaborarea dintre SMURD Oradea, Salvamont Bihor, Salvaspeo Rom├ónia, Consiliul Na┼úional Rom├ón de Resuscitare, Universitatea din Oradea ┼či Asocia┼úia Studen┼úilor Medicini┼čti din Oradea, a derulat edi╚Ťia cu num─ârul XIII a Medical Adventure School in Holiday. Pe scurt M.A.S.H 2013.

Anul acesta nu mai pu╚Ťin de 60 de studen╚Ťi medicini╚Öti din ├«ntreaga ╚Ťar─â s-au bucurat de ├«ndrum─ârile ╚Öi sfaturile profesioni╚Ötilor ├«n┬áactivit─â┼úile de preg─âtire ┼či instruire a voluntarilor din domeniul medicinei de urgen┼ú─â ┼či al salv─ârilor ├«n situa┼úii speciale. Pe l├óng─â cuno╚Ötin╚Ťele de medicin─â studen╚Ťii s-au bucurat de un curs oferit de┬áSalvamont Bihor ┼či Salvaspeo Rom├ónia, mai concret exerci╚Ťii de salvare ├«n pe╚Ötera B├órsa dar ╚Öi de un exerci╚Ťiu de salvare a victimelor, ├«n situa╚Ťii speciale, cu ajutorul unui elicopter al┬áUnit─â┼úii Speciale de Avia┼úie.

├Än fiecare zi au fost ╚Ťinute cursuri de prim ajutor dar ╚Öi cursuri practice de salvare vie╚Ťi ├«n zona montan─â. Mai mult din programul activit─â╚Ťilor nu au lipsit drume╚Ťiile, tiroliana, c─â╚Ť─âr─ârile ╚Öi alte programe de teambuilding care s─â le arate participan╚Ťilor c├ót de important─â este munca ├«n echip─â, mai ales ├«n situa╚Ťii critice. Fotografii mai multe reg─âsi╚Ťi pe Pagina Evenimente Oradea de Facebook.

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â