fbpx

MASH 2013 la final. FOTO

mash 2013 001Medical Adventure School in Holiday, M.A.S.H., 2013 a închis porțile ediției cu numărul XIII.

 

09 August 2013

11:30

Între 01 – 08 August 2013 în Platoul de la Padiș, Asociaţia SARTISS, prin colaborarea dintre SMURD Oradea, Salvamont Bihor, Salvaspeo România, Consiliul Naţional Român de Resuscitare, Universitatea din Oradea şi Asociaţia Studenţilor Medicinişti din Oradea, a derulat ediția cu numărul XIII a Medical Adventure School in Holiday. Pe scurt M.A.S.H 2013.

Anul acesta nu mai puțin de 60 de studenți mediciniști din întreaga țară s-au bucurat de îndrumările și sfaturile profesioniștilor în activităţile de pregătire şi instruire a voluntarilor din domeniul medicinei de urgenţă şi al salvărilor în situaţii speciale. Pe lângă cunoștințele de medicină studenții s-au bucurat de un curs oferit de Salvamont Bihor şi Salvaspeo România, mai concret exerciții de salvare în peștera Bârsa dar și de un exercițiu de salvare a victimelor, în situații speciale, cu ajutorul unui elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie.

În fiecare zi au fost ținute cursuri de prim ajutor dar și cursuri practice de salvare vieți în zona montană. Mai mult din programul activităților nu au lipsit drumețiile, tiroliana, cățărările și alte programe de teambuilding care să le arate participanților cât de importantă este munca în echipă, mai ales în situații critice. Fotografii mai multe regăsiți pe Pagina Evenimente Oradea de Facebook.

 

Ioana Mădălina Ștefănică