fbpx

Mini Fest 2017, trei zile de răsfăț pentru tinerii iubitori de teatru. Program complet

 teatrul regina mariaTeatrul deschide porțile imaginației pentru copilași.

 

21 Ianuarie 2017

10:33

Trupa Arcadia, în parteneriat cu Teatrul „Ion Creangă” din București, ne invită la prima ediție orădeană „Mini Fest – zilele teatrului pentru cei mai mici spectatori”, desfășurată între 27 – 29 Ianuarie 2017.

Scopul proiectului este de a promova teatrul ca formă de educație timpurie. De vineri până duminică sunt așteptați cei mai drăgălași iubitori de teatru, cu vârsta cuprinsă între 0 – 6 ani, la Sala Studio Arcadia.

Evenimentul are loc în cadrul „Zilelor Small Size”, parte a proiectului internațional „Small Size, performing arts for early years”, finanțat în cadrul Programului „Europa Creativă”. Prima ediție, din 2015, s-a extins în orașe precum Helsinki, Madrid, Londra, Mexic, Salzburg sau București.

Artele nu țin cont de vârstă, ci de curiozitate!

este însuși motto-ul „Zilelor Small Size”.

Poveștile senzoriale sunt croite în baza abilităților și dezvoltării celor mici. Cele patru spectacole special create sunt oferite de Trupa „Arcadia”, Trupa „Lilliput” a Teatrului Szigligeti Szinhaz şi de invitații din Cluj-Napoca, de Asociaţia Reactor de Creaţie şi Experiment, platforma Mini Reactor.

În plus, pentru părinți și cadre didactice este disponibilă conferința „Educația timpurie prin teatru”, susținută de către psihoterapeutul Anca Zăgrian și regizorul Delia Gavlițchi, ambele cu experiență vastă în educația timpurie. Conferința are loc Vineri, 27 Ianuarie 2017, de la ora 18:00, în Sala Studio Arcadia. Doritorii se pot înscrie pe adresa de email teatrularcadia@gmail.com sau la numărul de telefon al agenției de bilete: 0259. 440. 742.

Program complet:

Vineri, 27 Ianuarie 2017

  • 17:00 – Omuleț,  Trupa Arcadia (vârsta vizată 2+)
  • 18:00 – Conferință „Educația timpurie prin teatru” pentru părinți și cadre didactice

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017

  • 11:00 – Mic sau mare?, Trupa Arcadia (vârsta vizată 0 – 3 ani)
  • 17:00 – Forme, Mini Reactor Cluj – Napoca (vârsta vizată 2+)

Duminică, 29 Ianuarie 2017

  • 11:00 –  Mânuțe și Piciorușe, Trupa Lilliput a Teatrului Szigligeti Szinhaz, Oradea (vârsta vizată 0 – 3 ani) – spectacol non-verbal

Biletele pot fi găsite la Agenția Teatrului sau online dând click AICI. Locurile sunt limitate.

Agneta Jakab