fbpx

Mos Craciun si Leone colinda Era Shopping Park

leone

Joi, 20 Decembrie 2012, Mo┼č Cr─âciun ┼či Leone colind─â Era Shopping Park. ├Än spiritul Cr─âciunului se organizeaz─â un concert umanitar cu scopul de a ajuta un prichindel de 5 ani ce sufer─â de o grav─â afec┼úiune ocular─â.

 

 

De Cr─âciun fii mai bun ┼či ajut─â-i pe cei din jurul t─âu. Pe 20 Decembrie 2012 de la orele 20:00 ├«n centrul comercial Era Park din Oradea are loc spectacolul “Mo┼č Cr─âciun ┼či Leone colind─â Era Shopping Park”. Grupul “Floare de Lotus” de la Palatul Copiilor din Oradea coordonat de prof. Dana Oprescu, Grupul Folcloric “Lioara” de la ┼×coala de Arte Francisc Hubic condus de prof. Antoanela Ferche Bu┼úiu al─âturi de invitata special─â a evenimentului, Anca C─âu┼č, vor sus┼úine un concert de colinde iar trupa “Kalliope Show Dance”┬áde la Palatul Copiilor din Oradea preg─âtit─â de profesor┬áAnca Hulujan va oferi publicului ┼či c├óteva momente de dans.

Atrac╚Ťia serii vor fi pozele pe care cei mici ╚Öi nu numai le vor putea face cu Mo╚Ö Cr─âciun dar ╚Öi cu ├«ndr─âgita mascot─â a clubului de baschet masculin CSM Oradea ÔÇô Leone. Pre╚Ťul unei fotografii va fi de 10 lei, iar to╚Ťi banii ob╚Ťinu╚Ťi din realizarea pozelor cu Mo╚Öul respectiv Leone vor fi dona╚Ťi cazului umanitar R─âzvan Gale, care la doar 5 ani a fost diagnosticat cu Degenerescen╚Ť─â Macular─â, Neuropatie Optic─â, Strabism Convergent Acomodativ, Ambliopie Medie cu Evolu╚Ťie Progresiv─â, Hipermetropie Medie ╚Öi Astigmatism.

Atmosfera va fi ├«ntre╚Ťinut─â ╚Öi de Prietenii Veseliei care promit s─â modeleze cele mai inedite baloane ╚Öi s─â realizeze cele mai frumoase facepainting-uri. De asemenea to╚Ťi cei care ├«╚Öi vor face fotografii cu Leone sau cu Mo╚Öul vor participa la tombola Mo╚Öului ce ├«i va r─âspl─âti cu dulciuri, juc─ârii, pache╚Ťele de Cr─âciun dar ╚Öi ╚Öedin╚Ťe foto realizate de R─âzvan Chiriac. Intrarea este liber─â.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *