fbpx

Noul An Chinezesc se apropie și se anunță a fi „loial”

sursa: huff.ro

În curând intrăm în anul Câinelui de Pământ

 

20 Ianuarie 2018

17:00

Pe 16 Februarie intrăm în anul Câinelui de Pământ, care aduce în viața noastră armonie și fidelitate față de cauzele întreprinse. De asemenea, în acest an va exista o tendință spre interiorizare, meditație, reflecție asupra vieții și relaxare.

În acest an, cele 12 semne zodiacale chinezești trebuie să arate toleranță și empatie față de oamenii pe care ii întâlnesc cu scopul de a-și păstra echilibrul karmic. În 2018 vom descoperi importanța dialogului și a solidarității cu ceilalți și în care se va lupta contra lăcomiei, mândriei și ignoranței, principalele surse ale inegalității sociale la nivel planetar, susțin experții în zodiacul chinezesc.

Câinele de pământ este un semn masculin, motiv pentru care va exista tendința de a ne concentra mai mult asupra agriculturii, mediului înconjurător, dar și asupra părții spirituale a vieții noastre. Tocmai de-aceea, 2018 reprezintă momentul prielnic schimbărilor majore în viață.

Din punct de vedere financiar, anul Câinelui de pământ este unul al austerității și al cumpătării pentru majoritatea dintre noi. Din punct de vedere relațional, noul an favorizează cuplurile și formarea de cupluri – cei aflați într-o relație și-o vor consolida, cei singuri își vor găsi parteneri de viață.

Simbol al inteligenței și protecției, anul Câinelui aduce cu sine proteste, lupte pentru crearea unor condiții de viață mai bune.

Nativii din acest semn sunt loiali și cinstiti, amiabili și amabili, precauți și prudenți. În zodiacul chinezesc se spune că datorită unui sentiment puternic de loialitate și sinceritate, Câinii vor face totul pentru persoana pe care o consideră cea mai importantă pentru sine. Pe de altă parte, aceștia nu excelează la capitolul comunicare, fiindu-le dificil să-și transmită ideile, gândurile, sentimentele. Prin urmare, Câinii tind să îi determine pe cei cu care vin în contact să creadă că sunt încăpățânați. În ciuda acestui fapt, cei născuți sub acest semn zodiacal, sunt persoane altruiste, gata să te ajute în mod dezinteresat, fiind dominate și de spiritul dreptății.

 

Diana Maria Danciu