fbpx

Nymphea Dance Festival 2016 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Program complet

casa de cultură a sindicatelor Un eveniment cu tradiție în lumea artelor frumoase! 

 

27 Octombrie 2016

21:00

În primele zile de weekend, Casa de Cultură a Sindicatelor este gazda Festivalului „Nymphea Dance”. În perioada 28 – 29 Octombrie 2016, dansul pune stăpânire pe orașul Crișului Repede.

Tineri talentați s-au înscris în concursul care punctează creativitatea, muzicalitatea, dificultatea execuțiilor, ținutele, sincronizarea, capacitatea de utilizare a spațiului de desfășurare (a scenei), implicit valoarea divertismentului.

Anul acesta, juriul secțiunii Street Dance & Battles – Freestyle este format din Breaks – trupa „Monsterz Crew” din Marea Britanie, Miracle – trupa „Deetroit Rockstarz” din Germania, și Edward Babics – liderul trupei „Ritm on Stage” din Romania.

Chiar dacă este un jurat tânăr, pentru Edward este un pas important, luând în considerare calitățile de dansator și coregraf, fiind câștigătorul a numeroase locuri întâi în cadrul concursului „Hip Hop International” din ultimii ani.

În plus, participarea lui Edward, sau Edy după cum îi spun colegii și cei apropiați, în juriul Nymphea este un motiv de mândrie pentru orașul nostru. Prin oamenii talentați, Oradea are o șansă în plus de a crește, de a ieși în evidență și de a fi recunoscută atât în țară, cât și în afara țării. Dansul este un limbaj care se simte, se trăiește și nu este condiționat de granițe sau limba vorbită.

Programul festivalului îl regăsiți în imaginea de mai jos, iar dacă doriți să și participați, ca spectatori, prețul unui bilet este de 20 lei.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

program-nymphea-dance-festival-oradea-2016

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *