fbpx

Oră gratuită de AEROBIC în parcul Cetății Oradea – Sănătate – Energie – Fericire!

luca laviUn proiect special pentru voi! 

 

02 Iulie 2016

10:33

Evenimente Oradea vă invită la al doilea antrenament al proiectului gratuit de mișcare în aer liber „Sănătate – Energie – Fericire”.

Prima oră a fost ținută de Giani Sala, iar următoarea, Yoga cu Renata Coznici, a fost anulată din cauza vremii instabile, însă va fi reprogramată.

Acum, în luna Iulie, în parcul Cetății Oradea, intrarea dinspre Poliția Rutieră, ne dă întâlnire pentru o oră gratuită de aerobic antrenorul Lavinia Luca.

Programul este special conceput pentru fiecare dintre voi, indiferent de vârstă sau de rezistența fizică. Lavinia va lucra astfel încât și cei cu un tonus muscular bun, dar și cei sedentari să poată face exercițiile.

Foarte important este să știți că vă invităm să vă simțiți bine, să vă detașați de cotidian și să vă mișcați, să cunoașteți oameni noi, să legați prietenii și să învățați să trăiți și altfel viața.

Ținuta pentru antrenamente trebuie să fie lejeră, pe cât posibil sport, în măsura posibilităților pe care le aveți. Așadar, nu faceți investiții inutile, haideți și simțiți-vă bine alături de noi!

Sunteți așteptați pe 09 Iulie 2016, de la ora 10:30, să vă distrați și să vă antrenați într-un mod plăcut.

Următoarea oră gratuită va fi de fitness, alături de Costi Mureșan, în 06 August, tot de la ora 10:30.

 

Ioana Mădălina Ștefănică