fbpx

Oradea, gazda unui curs internațional de tehnică și interpretare vocală!

evenimente oradea 2016Orașul nostru, gazda unui curs important! 

 

12 Octombrie 2016

21:00

Urbea Crișului Repede este gazda Cursurilor de Tehnică și Interpretare Vocală (Master Classes) pe care baritonul italian Alfio Grasso le susține în cadrul Festivalului Stagione D’Opera Italiana”, organizate de Asociația Culturală „Opera Vox” cu susținerea Hotelului „Melody” din Oradea.

Tineri artiști de peste hotare, din Elveția, Italia, Coreea, Spania și România, și-au anunțat participarea la evenimentul care se desfășoară în perioada 28 Octombrie – 02 Noiembrie 2016 în Oradea.

La finalul masterclass-ului, cu toții suntem invitați la Concertul de Gală ce are loc la Teatrul Regina Maria, în 02 Noiembrie a.c., de la ora 17:00, cu intrarea liberă pentru aceia care au bilete pentru „Bărbierul din Sevilla”.

Concertul de Gală, acompaniat de Orchestra „Opera Vox”, este premergător spectacolului de operă „Bărbierul din Sevilla”, pus în scena în aceeași zi de 02 Noiembrie 2016 însă de la ora 19:00. Tichetele de acces pentru „Bărbierul din Sevilla” sunt puse în vânzare, le găsiți la Agenția de Bilete a Teatrului, cu mențiunea că locurile pot fi rezervate apelând 0259. 440. 742. Detalii suplimentare aveți și AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică