fbpx

Oradea lansează „Imnul Vieții” în Piața Unirii

vulturul negru piata uniriiUn eveniment pentru viață, pentru viața ta! 

 

06 Decembrie 2016

12:23

Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor, alături de Societatea Națională de Medicină Transfuzională „Karl Landsteiner”, ne invită o acțiune specială.

Într-o atmosferă deosebită, Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, în intervalul orar 17:00 – 19:00, în Piața Unirii, are loc intonarea „Imnului Vieții”.

Centrul orașului gadzuiește și Târgul de Crăciun, în această perioadă, oferindu-ne ocazia să fim mai buni și să aderăm la cauze altruiste.

Proiectul are ca scop recunoașterea donatorului de sânge, ca și model de moralitate, spirit civic și comunitar. Anthem Life Launch este un proiect fără precedent care își dorește să intre în Cartea Recordurilor și o poate face cu ajutorul nostru.

Pentru succesul inițiativei trebuie să ne adunăm minim 4000 de persoane în Piața Unirii, tocmai pentru a intona împreună „Imnul Vieții”.

Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”, respectiv Serviciul de Ambulanță Județean, sunt doar câteva dintre organizațiile care deja și-au confirmat prezența. Doar voi și prietenii voștri mai lipsiți! 

 

Agneta Jakab