fbpx

Oradea sărbătorește Ziua Mondială a Mediului 2015

sursa foto:amazonaws.com

sursa foto:amazonaws.com

Expoziție și concursuri în cinstea Planetei Pământ.

 

04 Iunie 2015

15:10

Ziua Mondială a Mediului, 05 Iunie, este sărbătorită și în Oradea sub motto-ul „Șapte miliarde de vise, o singură planetă. Să consumăm responsabil.”

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, Comisariatul Județean Bihor în parteneriat cu Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea organizează, în data de 05 Iunie 2015, o serie de activități cu caracter ecologic.

Elevii de școală primară au realizat machete și desene cu tema „Lumea pe care ne-o dorim!” pentru concursul „Cei mai buni ecologiști!”. O parte din lucrările participante vor fi incluse într-o expoziție ce va putea fi admirată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bihor.

Mai mult, copii din întreaga țară participă de Ziua Mondială a Mediului în concursul național de ecologie și protecția mediului „Floare de Lotus”, ediția a XV-a. Competiția se desfășoară pe mai multe secțiuni: proiecte de mediu, referate, decorațiuni din materiale reciclabile și desene.

Și tot mâine, 05 Iunie 2015, în Oradea se lansează și „Barca Verde” realizată din sticle PET (flacoane de plastic). Pentru mai multe detalii, dați click AICI

 

Gabriela Zaica