fbpx

Paula Rad, soprana mult apreciată de la Românii au Talent, cântă în Balul Operei Vox 2017!

paula rad, soprană, românii au talent,

sursa: YouTube

O voce care a cucerit jurații vine să cucerească și Oradea!

 

21 Februarie 2017

19:11

O surpriză neașteptată pentru cei care și-au cumpărat bilete pentru Balul Operei Vox, ediția anului 2017. Soprana Paula Rad, participantă în show-ul de televiziune Românii au Talent, va cânta pe scena Teatrului Regina Maria în seara Regalului Vienez din 27 Februarie, de la ora 19:00.

Chiar dacă actualmente e femeie de serviciu, tânăra a adunat nu mai puțin de 11 ani de studiu muzical, iar zilele trecute a impresionat juriul din celebra emisiune de televiziune, difuzată de PRO TV.

Paula Rad a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, iar mai apoi s-a dedicat visului unei cariere muzicale prin aprofundarea studiilor în cadrul Universității de Muzica „George Enescu”.

În cadrul Balului Operei Vox, concurenta din Zalău, în vârstă de 28 ani, va debuta artistic alături de soprana Cristina Simionescu, solistă a Operei Naționale Române din Iași, conferențiar universitar doctor al Universității de Muzică „George Enescu”.

În plus, pentru un debut încunutat de ropote de aplauze, invitata va fi îndrumată și pregătită de baritonul italian Alfio Grasso, profesor invitat al conservatoarelor din Milano, Seul și Madrid, solist important din teatre precum „Opera din Roma” sau „Arenele din Verona”.

Pe scena Teatrului Regina Maria, Paula Rad va cânta aria „O mio babbino caro” din opera „Gianni Schicchi” de Giacomo Puccini, lucrare cu care s-a prezentat și în Românii au Talent.

Evenimentul se anunță a fi deosebit prin numele soliștilor invitați, dar și prin cele două colecții de modă semnate Cătălin Botezatu. O seară specială pentru iubitorii de cultură și frumos, care se va bucura de prezentarea, în premieră, a celor mai noi modele ale mărcii Audi, Q5, Q7 și superbul A5, alături de mașina oficială a Balului Operei Vox, Audi A5 coupe, autoturisme puse la dispoziție prin dealer-ul D & C Oradea și Porsche Finance Group România.

Cei dornici să vadă superbitățile pe patru roți sunt invitați să vină să le admire și să își facă fotografii cu autoturismele chiar în seara balului, deoarece vor fi expuse în fața Teatrului Regina Maria, iar cei dornici să se bucure de întregul spectacol sunt invitați să-și achiziționeze bilete de la Agenția Teatrului, pentru rezervări apelați 0259. 440. 742. Prețul unui bilet variază între 50 – 150 lei.

 

Ioana Mădălina Ștefănică