fbpx

Premiera la Teatrul Regina Maria: Pe-un om ferice ani in sir…

pe-un-om-ferice-ani-in-sir-370x525Spectacol de teatru cu participarea actriței Zentania Lupșe și a actorului Eugen Țugulea.

 

17 Ianuarie 2014

12:15

Marți, 21 Ianuarie 2014, la Sala Arcadia din Pasajul Vulturul Negru se pune în scenă prima reprezentare a piesei „Pe-un om ferice ani în şir…”. Teatrul Regina Maria comemorează printr-o serie de poezii recitate de actorul Eugen Țugulea 450 de ani de la trecerea în eternitate a lui Michelangelo Buonarroti.

Geniul său universal este deopotrivă oglindit de pictură, desen, sculptură și arhitectură. A scris și poezii, în special în genul sonetului și madrigalului. Genialitatea lui Michelangelo reflectată în artele plastice își găsește corespondența și în creația literară.

se menționează în comunicatul emis de Biroul de Presă al instituției teatrale. Evenimentul se desfășoară cu participarea actriței Zentania Lupșe, a actorului Eugen Țugulea, muzica este semnată de Florian Chelu Madeva iar scenografia de Vioara Bara.

Evenimente Oradea vă recomandă să fiți prezenți la premieră, de la orele 19:00. Prețul unui bilet este de 20 de lei, în schimb elevii, studenții și pensionarii vor plăti doar 15 lei/loc.

 

Ioana Mădălina Ștefănică