fbpx

Premieră on-line a Teatrului Regina Maria: thrillerul „Șarpele în iarbă”

foto: TRM

Un spectacol proaspăt, pe scenă și pe… ecrane!

 

02 Iulie 2020

10:00

Teatrul Regina Maria invită iubitorii spectacolelor Sâmbătă, 04 iulie, de la ora 19:00, să se bucure de primul spectacol realizat special pentru a fi vizionat on-line: „Șarpele în iarbă” de Alan Ayckbourn, regia artistică: Sebastian Lupu. Următoarea reprezentație a fost programată în 26 Iulie, de la aceeași oră, tot on-line.

Piesa este un thriller psihologic care ademenește prin subtilitatea intențiilor personajelor și prin profunzimea mozaicului de emoții ce potențează tensiunea și suspansul care pot fi resimțite pe parcursul întregii povești. Două surori pe care distanța, dar mai ales amintirea unei copilării nefericite, le-a ținut departe una de cealaltă, se reîntâlnesc după moartea recentă a tatălui lor. Depănând amintiri ce le leagă de casa părintească, acestea încep să-și dezvăluie sentimente care răscolesc trecutul sumbru al unei vieți trăite alături de un tată dominator și indisponibil emoțional. Am putea crede că această întâlnire este una terapeutică, prin care traumele emoționale ale celor două femei vor fi alinate, însă apariția fostei infirmiere a tatălui lor, care strecoară cu viclenie îndoiala în mintea surorii mai mari, provoacă o răsturnare de situație surprinzătoare.

Din distribuție fac parte actrițele: Mirela Niță Lupu (Miriam), Anda Tămășanu (Alice) și Angela Tanko (Annabel). Echipa artistică este completată de Oana Cernea (scenografie) și Romeo Rîmbu (muzica originală).

Biletele s-au pus în vânzare doar on-line pe www.bilete.ro. Filmarea va fi încărcată pe YouTube și va fi disponibilă  doar începând cu ora 19:00, iar cu o oră înainte de începerea transmisiunii, spectatorii care au care au achiziționat bilete vor primi prin e-mail link-ul prin care vor avea acces la video.