fbpx

Premieră spectacol: Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas

repetitie-Uciderea ritualicaO reprezentație în premieră națională. 

 

27 Februarie 2015

16:01

A opta premieră a trupei „Iosif Vulcan” se pune în scenă Duminică, 01 Martie 2015, de la orele 19:00, în sala mare a Teatrului Regina Maria.

„Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas”, de Dennis Kellyîn regia lui Bobi Pricop, un spectacol cu publicul pe scenă, este jucat de actorii Ioana Dragoș Gajdo, Mihaela Gherdan, Richard Balint, Pavel Sîrghi, Sorin Ionescu, Eugen Neag și Alin Stanciu.

Numărul locurilor este limitat la 80, iar prețul unui bilet este de 30 de lei și poate fi cumpărat de AICIUrmătoarea dată în care spectacolul va fi jucat este 12 Martie, orele 19:00.

Piesa lui Dennis Kelly ridică o problemă legată de moralitate, extrem de relevantă în contextul politico-social autohton și nu numai. Într-un sistem capitalist dur şi necruţător, în care bogăția și puterea sunt la mare preț, iar lăcomia este ridicată la rang de valoare și recompensată, începe să se contureze din ce în ce mai clar ideea că bunătatea ar putea fi de fapt lașitate. Așadar, piesa ne propune o incursiune în viața unui om integru care se transformă într-un oligarh corupt.

declară regizorul Bobi Pricop.

 

Ioana Mădălina Ștefănică