fbpx

Probikers Duatlon Offroad Bihor 2014

duathlon probikersProvocare la mișcare, aer liber, concursuri și premii.

 

08 Mai 2014

13:51

Asociația Sportivă Pro Bikers Bihor anunță organizarea unei noi ediții a „Duatlon Offroad Bihor” în cadrul complexului Kings Land de la Ineul de Criș.

Competiția va avea loc în ziua de 14 Iunie 2014, iar doritorii se pot înscrie atât la categoria individual cât și pe echipe, femei/bărbați. Vârsta minimă de participare este 14 ani. Detalii aici.

Înregistrările se pot face de pe acum, sau chiar în ziua concursului. Taxele sunt mai mici dacă vă anunțați participarea din timp. Click aici pentru detalii.

Caracterul pozitiv al acestei întreceri este dat de posibilitatea de a concura în echipe. Astfel, orice companie din Oradea/Bihor se poate înscrie cu minim 3, maxim 10 persoane/echipă. Sarcinile concursului pot fi duse la bun sfârșit mai repede și cu mai puțin efort dacă numărul concurenților este mai mare. De exemplu, dacă aveți de alergat 3 kilometri, fiecare dintre coechipieri poate alerga cel puțin un kilometru, iar astfel șansele de câștig sunt mai mari tocmai pentru că gradul de solicitare este redus.

Duatlon Offroad Bihor este o competiție pentru oricare dintre noi, și se adresează atât persoanelor fizice cât și juridice. Nu trebuie să aveți condiție fizică de sportiv pentru a participa. Practic este un bun exercițiu de teambuilding pentru companii, de solidaritate și rezistență pentru cei care vin pe cont propriu (individual sau echipă). Informații suplimentare aici.

 

Florin Miron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *