fbpx

Proiectia filmului „Reintalnirea” in Tinca

AFIS 2 FILMUn film special, realizat 100% în Tinca.

 

12 Iunie 2014

20:11

Iată că se poate! Cu răbdare și muncă, trupa de Teatru „Actori Amatori”, din Tinca, a reușit filmarea unei pelicule pe care dorește să o prezinte publicului larg.

Așadar, Duminică, 15 Iunie 2014, de la orele 19:00, suntem invitați să vedem „Întâlnirea”, la Centrul Cultural din Tinca.

Filmul poartă semnătura regizorală a profesorului Iuliu Orban, iar din distribuție fac parte, în rolurile principale, Giulia Iluța, Răzvan Broștean și Olimpia Oniga.

O iubire imposibilă din cauza tertipurilor și acțiunilor negative ale mamei băiatului – Victoria, rol interpretat de Olimpia Oniga, care face tot posibilul ca să-i despartă pe cei doi tineri; Victoria trăiește cu ideea că Isabel e fiica nelegitimă a soțului ei cu Klara, motiv pentru care o urăște pe Isabel. Tinerii se reîntâlnesc de mai multe ori, dar Victoria îi desparte mereu, alungându-și propriul fiu la un spital de neuropsihiatrie.

Trupa de Teatru „Actori Amatori” s-a înființat în 2013. Până acum a adus în fața publicului 3 spectacole și anume, „Pe aripile valsului”, „Leagănul amintirilor” respectiv „Cititorul de contor”, jucate atât în Tinca, cât și în Salonta respectiv la alte festivaluri de profil din țară.

Cu mini sceneta Cititorul de contor, am obținut premiul II la Târgu Lăpuș, premiul III la Oradea și premiul Mențiune la Pitești. Elevul Dragoș Balș a obținut titlul de cel mai bun actor în rol principal, atât la festivalul din Oradea cât și la cel din Pitești.

ne informează profesorul Iuliu Orban.

Ioana Mădălina Ștefănică