fbpx

Revoluția sexuală și familia: conferință și lansare de carte Gabriele Kuby

Gabriela Kuby, oradea 2016, evenimente oradeaUn trend al zilelor noastre. 

 

03 Noiembrie 2016

13:39

Gabriela Kuby, sociolog, scriitor și expert în teoria genurilor la nivel internațional, ne așteaptă Marți, 08 Noiembrie 2016, de la ora 17:00, în Sala Mare a Primăriei din Oradea, la o conferință  și dezbătere inedită, cu titlul „Revoluția sexuală și familia – distrugerea libertății în numele libertății”. Revoluția sexuală este un fenomen care ne implică pe toți, ca societate, indiferent de vârstă sau sex.

Ioan Moldovan, redactor șef al revistei „Familia”, va prezenta, în cadrul evenimentului, volumul „Revoluția sexuală și familia – distrugerea libertății în numele libertății” publicat de Editura „Sapientia”.   

Evenimentul este inițiat de Acțiunea Catolică din România (ACRO) și are ca partenerii locali: Episcopia Romană Unită cu Romă Greco – Catolică, Asociația Tineretului Român Unit, Asociația Generală a Românilor Uniți, Seminarul Teologic Greco – Catolic „Sfinții Trei Ierarhi”, Primăria Municipiului Oradea și Asociația Femeilor Bihor.

Invitația este lansată tuturor celor interesați, în mod deosebit persoanelor care sunt implicate în educarea următoarelor generații. Intrarea este gratuită!  

 

Agneta Jakab