fbpx

Sâmbătă descoperim mustul și vinul de Sântimreu cu bicicleta

drumul vinului, sântimreu, pro bikers, evenimente oradea, 10 octombrie

sursa: Facebook

Pe două roți spre licoarea lui Bacchus din Sântimreu. Vremea va fi potrivită pentru ieșit.

 

09 Octombrie 2020

10:04

Vine sfârșitul de săptămână cu o vreme plăcută. Spre exemplu, mâine, minima va fi de 8 și o maximă de 19, nu va fi mult soare dar nu va nici ploua. Cel puțin așa ne prezintă platforma weather.com prognoza zilei de mâine.

Și dacă tot am verificat vremea, scopul nostru este de a vă recomanda să ieșiți cu bicicleta într-o plimbare până în Sântimreu pentru a descoperi vinul din această zonă.

Gazdă vă va fi Crama Ur, iar traseul următorul: start Magazinul Crișul – Paleu – Cetariu – Șișterea – Salard – Sântimreu finish – și retur. În total, aproximativ 70 de kilometri. Pentru cei obișnuiți cu bița va fi un traseu mediu, pentru cei mai începători puțin mai dificil. Vor fi porțiuni și de asfalt dar și de off road.

Neaparat să aveți cu voi casca de protecție, vestă reflectorizantă, apă, ceva dulce pentru reîncarcarea rapidă a bateriilor și un act de identitate pentru orice eventualitate.

Ieșirea este programată pentru mâine, 10 Octombrie 2020, între orele 08:15 – 17:00. Doritorii sunt rugați să fie prezenți și pregătiți de drum în fața magazinului Crișul la ora 08:00. Pedalare plăcută alături de ProBikers Bihor!