fbpx

Sâmbătă, escapadă de o zi la Pădurea Craiului

proiect scolar, ecologieO scurtă ieșire în natură.

 

01 August 2018

18:00

Agenția de Management al Destinației Bihor și Discover Bihor pun la dispoziția celor care vor să facă cunoștință cu frumusețile județului nostru o excursie de o zi la Pădurea Craiului. Ieșirea este programată pentru data de 04  August 2018.

Din fericire, escapada va avea loc în mai multe zile, astfel că cei care nu reușiți să ajungeți, puteți profita de această oprtunitate în zilele de 18 August, 01 Septembrie și 15 Septembrie.

Pornirea din Oradea se va face la ora 09:00 în Centrul Civic și se vor mai face urcări la Băile 1 Mai (stația de autobuz de lângă Hotel Perla și Ceres) la ora 09:15, respectiv la Băile Felix (stația de autobuz de lângă Hotel Ami) la ora 09:25.

Obiectivele turistice propuse spre vizitare sunt:

  • Biserica de lemn Gheghie/sau Biserica de lemn Valea Crișului
  • Peștera Unguru Mare, Șuncuiuș
  • Prânz cu produse tradiționale locale la Valea Crișului (contracost)
  • Biserica reformată gotică Remetea (sec. XV.)
  • Peștera Meziad (de la autocar se merge pe jos cca. 15 minute, taxă de intrare 15 lei)

În Oradea se va sosi la 19:45. Taxa de participare este de 49 lei pentru adulți, respectiv 29 lei pentru copiii sub 14 ani și include transportul cu autocarul și ghidajul, nu și intrările la obiectivele turistice. Bilete și mai multe detalii despre excursii la sediul Agenției de Management al Destinației Bihor (AMD Bihor) de pe strada Primăriei – 02, etaj 1, apartamentele 6 – 7, Oradea, de Luni până Vineri între orele 08:00 – 16:30 sau la numărul de telefon 0723. 373. 179 (Rosmann Eddie).

Numărul locurilor este limitat, așa că grăbiți-vă să profitați de zilele frumoase de vară, perfecte pentru vizitat și explorat!

 

Diana Maria Danciu