fbpx

Sambata… Festivalul Luminii Oradea 2014

lumanare aprinsa festivalul luminiiDoar câteva zile ne mai despart de un eveniment îndrăgit de toți orădenii.

 

12 Mai 2014

12:59

În această Sâmbătă, 17 Mai 2014, am fost invitați să participăm la ediția anului 2014 a Festivalului Luminii, cu tema „Frumusețea lucrurilor mărunte”.

Mii de lumânări vor fi aprinse în Parcul 1 Decembrie spre deliciul trecătorilor. Vor fi expuse lucrări de fotografie, dar și picturi/sculpturi/desene ale elevilor de la Liceul de Artă.

Totodată, doritorii se vor putea bucura de sesiuni de face – painting, jocuri, iar Crucea Roșie va oferi lecții de prim ajutor. Tinerii de la Palatul Copiilor din Oradea vor juca și o piesă de teatru, Lecturile Urbane vor fi de asemenea prezente. În program mai sunt incluse târguri ale ONG-urilor locale, concursuri, tombole cu premii dar și concerte. Vor cânta pentru noi toți Marian Filip și Ssia, Florena Țicu-Șandro, Simon Kurityak, Nadina Pantea, MellaZ, trupa Day-Night Confusion și trupa Anysound.

Acțiunea se desfășoară între orele 19:00 – 23:00, bucurându-se de sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor. Participarea nu implică costuri din partea vizitatorilor.

 

Ioana Mădălina Ștefănică