fbpx

Sambata: Let’s do it Romania, Let’s do it Bihor!

banner 300x250 Sustin Let’s Do It, BihorÎn acest sfârșit de săptămână curățăm Bihorul de gunoaie!

 

24 Septembrie 2013

11:25

Suntem gata de curățenie!

Dacă anul trecut peste 8.000 de bihoreni au participat la campania de curățenie națională, anul acesta, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, tuturora vă este lansată invitația de a vă alătura echipelor de ecologiști și de a face din județul Bihor un tărâm mai curat. Înscrie-te la „Let’s do it Romania” și fii parte a marii familii europene, care numără câteva milioane de locuitori din peste 85 de țări.

If you want nice people, make nice and clean places.

Îți  doresti un mediu curat şi sănătos, în care să convieţuim în armonie și să te poţi bucura de viaţă? În care copiii tăi să se poată juca liberi și fără riscul pericolelor? Atunci ia-ți prieteni, familia, câinele, vecinii, persoanele necunoscute acostate pe stradă și vino Sâmbătă, 28 Septembrie 2013, de la ora 09:00 în parcarea Lotus Center la cel mai mare proiect de curățenie.

Cum? Simplu!

Orice bihorean se poate înscrie pentru ziua de curăţenie naţională. Vă puteți organiza chiar propria echipă folosind informaţiile de AICI. De asemenea, fiecare puteți intra în baza de date a organizatorilor trimiţând un email la bihor@letsdoitromania.ro, iar ulterior vi se va comunica grupul din care faceți parte și zona pe care o aveți de igienizat. Mai multe detalii AICI.

Împreună facem România mai curată!

 

Dan Dragoș