fbpx

Scena principală de la Electric Castle va fi deschisă de artiști Români!

sursa: skiddle.com

Ediția din acest an nu coboară ștacheta.

 

28 Aprilie 2019

16:25

Electric Castle 2019 vine cu numele artiștilor Români care vor deschide scena principală a festivalului în fiecare zi de desfășurare. Numele anunțate sunt: Loredana, Altenosfera, Șuie Paparude și CTC.

Cu un nou album și aniversând 20 de ani de carieră, Altenosfera vine la Electric Castle în acest an, fiind cel mai mare festival la care această trupă va participa. Aceștia vor deschide ziua de Joi, 18 Iulie 2019.

Vineri, cei de la CTC vor fi cei ce vor deschide scena principală. Sâmbătă, cea care va da start zilei va fi Loredana. Aceasta pregătește un show special pentru Electric Castle, artista având o carieră de peste 35 de ani de activitate. În aceeași seară va avea loc un spectacol senzațional oferit de către cei de la Subcarpați. Hanu Hanu, Bragă, Motanu, Mara și Surorile Osoianu vor face parte din angrenajul acestora, inovând și colorând peisajul ce va cuprinde un mix între stilurile electro, folclor și hip-hop.

Duminică, pionerii muzicii electronice din România vor susține un concert pentru a începe ultima zi din festival. Este vorba, bineînțeles de Șuie Paparude. Aceștia au scos un album nou în acest an și fanii așteaptă cu nerăbdare să le audă live.

Printre alte nume anunțate pentru acest an se numără: Grimus, Moonlight Breakfast, The Mono Jacks, Zmei3, Valeria Stoica, Zimbru, For the Wicked, Satellites, Karpov not Kasparov, Maru, Delaporte, Glass Museum, The Slow Reader Club, GatoPreto și Pannonia Allstars Ska Orchestra.

Electric Castle pregătește și concursul anual prin care DJ-i sau trupe pot concura pentru a lua parte la festival din postura de artiști, intitulat ,,Own The Stage”!

Lista completă a artiștilor confirmați al Electric Castle 2019 se găsește AICIData limită în care abonamentele mai pot fi cumpărate la prețul promoțional de 499 de lei este 18 Aprilie a.c.

Sergiu Vicaș