fbpx

Școala de mers pe munte 2016, proiect gratuit și pentru bihoreni!

22 iunie biblioteca judeteana gheorghe șincai oradeaȘcoala muntelui vă așteaptă și pe voi! 

 

14 Iunie 2016

13:45

Orădenii, bihorenii implicit, sunt ispitiți să participe la a doua ediție a Școlii de Mers pe Munte, un proiect demarat de Asociația Țășuleasa Social și Coca-Cola HBC România.

Scopul inițiativei este încurajarea unui stil de viață activ în rândul tinerilor, prin mersul pe munte și acumularea de noi cunoștințe teoretice și practice, necesare acestei activități.

Școala de Mers pe Munte a fost organizată prima dată în 2015, an în care numărul de înscriși a fost dublu față de număr de locuri disponibile. La sfârșitul cursului, participanți au dat un feedback pozitiv, motiv pentru care organizatorii au hotărât să inițieze o nouă ediție a școlii.

Anul acesta, 300 de cursanți (vârsta minimă 18 ani) vor participa la 2 zile de cursuri teoretice și 2 zile de drumeții cu campare în natură. Participarea la cursuri se va face în urma unui proces de selecție, însă este gratuită.

Prezentarea proiectului „Școala de Mers pe Munte” va avea loc în data de 22 Iunie 2016, ora 18:00, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”

 

Gabriela Zaica