fbpx

Seri Arhitecturale la Galeria de Arte Vizuale

descopera Oradea 1Ordinul Arhitec╚Ťilor din Bihor (OAB) organizeaz─â a doua edi╚Ťie a evenimentului ÔÇ×Seri ArhitecturaleÔÇŁ.

 

27 Octombrie 2013

17:50

Mar╚Ťi, 29 Octombrie 2013, de la ora 16:00 a doua ├«nt├ólnire din cadrul ÔÇ×Serilor ArhitecturaleÔÇŁ va avea loc la Galeria de Arte Vizuale de pe corso-ul or─âdean. De aceast─â dat─â discu╚Ťiile se vor purta pe tema concursului organizat de c─âtre Prim─âria Oradea ╚Öi OAB┬áÔÇ×Amenajarea promenadei de pe malul Cri╚Öului Repede ╚Öi dotare pentru alimenta╚Ťie public─âÔÇŁ.

Al─âturi de voin╚Ťa autorit─â╚Ťilor pentru ridicarea calit─â╚Ťii spa╚Ťiilor publice din ora╚Ö ╚Öi oportunitatea promov─ârii ideii de concurs de arhitectur─â ca mod de abordare a lucr─ârilor de interes public, supunem la discu╚Ťie speciali╚Ötilor ╚Öi publicului larg, beneficiarul ultim al acestui exerci╚Ťiu profesional, problematica abord─ârii spa╚Ťiilor publice din centrele istorice ale marilor orase ├«n general, pun├ónd accentul pe solu╚Ťiile c├ó╚Ötigatoare ale concursului de arhitectur─â din Oradea ╚Öi mai ales pe proiectul ce va defini amenajarea spa╚Ťiului adiacent malului Cri╚Öului Repede ╚Öi promenada acestuia.

transmit organizatorii. Participarea este gratuit─â.

 

Ciprian Costa