fbpx

Spărgătorul de nuci, spectacol de balet pe scena Teatrului Regina Maria!

opera națională română din cluj napoca, evenimente oradeaIată ce ne aduce Moșul! 

 

22 Noiembrie 2016

14:45

Teatrul Regina Maria este gazda spectacolului de baletSpărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski.

Evenimentul este programat în data de 10 Decembrie 2016, cu două reprezentații, prima de la ora 16:00, iar a doua de la ora 19:00.

Spectacolul este pus în scenă de soliștii și ansamblul de balet al Operei Naționale Române din Cluj – Napoca. Distribuția este formată din Andreea Jura (Maria), Dan Haja (Spărgătorul de nuci), Adelina Filipaș (Zâna Dragée), Doina Anamaria Florea, Marius Toda (Consilierul Drosselmeyer), Romulus Petruș (Președintele Silberhaus), Daniela Drăgușin, Antoniu Mon, Laura Pop, Valentin Mihăilă, Augustin Gribnicea, Lucian Bacoiu, Octavian Popa, alături de eleve ale Liceului de Coregrafie „Octavian Stroia”, pe notele Orchestrei Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, aflată sub bagheta dirijorului Jozsef Horvath. Coregrafia și regia artistică poartă semnătura maestrului Vasile Solomon, cu preluarea coregrafică a lui Dan Haja.

Povestea fascinantă de iarnă ne aduce în atmosfera festivă din salonul familiei Silberhaus, unde toți cei dragi  se bucură de serbarea pomului de Crăciun. Micuța Maria și fratele ei Fritz năvălesc peste cadouri, dar dintre toate cel mai prețios este, de departe, falnicul Spărgător de nuci, privit cu mare admirație.

Prețul unui bilet este standard de 30 de lei, indiferent de locul dorit în sală, tichetele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, telefon 0259. 440. 742, sau din mediul online, de AICI sau AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică