fbpx

Spectacol de muzica si dansuri incendiare in Oradea Shopping City

coolstyleOradea Shopping City ne-a pregătit un spectacol inedit în cinstea finalei Cupei Mondiale de Fotbal.

 

12 Iulie 2014

11:17

Mâine seară, 13 Iulie 2014, înaintea meciului Germania – Argentina, Oradea Shopping City dă startul distracției.

De la orele 18:00, microbiștii sunt așteptați la Cortina Cinema Digiplex. Cei mai îndrăzneți pot câștiga navete de bere, mingi și vouchere Intersport, participând la concursurile de duble și dribbling cu mingea sau la cele de băut bere.

De la orele 20:00, începe „Brazil Night”. Sunet, energie și multă culoare, alături de trupa de dans „Cool Style” și Alexandra Broinaș. Îndrăgiții dansatori orădeni, care au participat la „Dansez pentru tine”, Ilaria Cherloabă şi Cornel Ogrean vor fi de asemenea prezenți, și ne vor oferi un show extraordinar.

Ritmurile braziliene vor cuceri Cortina, invitat să ne încânte privirile este Grupul de Capoeira Alto Astral România. Dansuri specifice Braziliei, din secolul al XVI-lea, pe scena centrului comercial orădean.

Mai mult, începând cu orele 22:00 iubitorii fotbalului sunt așteptați cu promoții la bere și snacksuri gratuite, din partea casei.

Oradea Shopping City „Brazil Night”, un eveniment dedicat tuturor orădenilor, indiferent de vârstă! Cu siguranță, spectacolul va fi gustat atât de familiile cu copii cât și de cei mai mari pasionați de sportul cu balonul rotund. Intrarea este liberă.

 

Ioana Mădălina Ștefănică