fbpx

Spectacol de teatru, pentru adulți, în Era Park!

sursa foto: Teatrul Regina Maria

sursa foto: Teatrul Regina Maria

Era Park răsfață orădenii cu o reprezentație teatrală plină de dragoste și umor.

 

10 Februarie 2015

10:20

Dacă pe 14 Februarie 2015 în Era Park vă puteți căsători pentru o zi, detalii AICI, pe 15 Februarie a.c., de la orele 17:00, centrul comercial vă face un cadou cultural.

În sala de evenimente Era Park, actorii Teatrului Regina Maria pun în scenă piesa de teatru „Cerere în căsătorie”, în regia artistică a lui Petre Panait.

Cehov surprinde iniţiativa lăudabilă a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreşte să se însoare cu fiica vecinului său. Însă, departe de romantismul şi armonia care se presupune că ar trebui să guverneze un astfel de moment unic, cei doi potenţiali miri se ceartă aprig din motive derizorii. Ciocnirea personalităţilor lor puternice, crizele de ipohondrie ale peţitorului, încurcătura în care se găseşte tatăl miresei şi încercările sale disperate de a aplana răbufnirile celor doi tineri dau naştere unui comic de situaţie savuros.

Intrarea este liberă, așa că treceți-vă în agendă acest eveniment. Era Park vă așteaptă cu drag!

Notă: inițial era anunțat a se juca spectacolul „Căsătoria”, însă din cauza unor probleme de ordin medical s-a decis jucarea piesei „Cerere în căsătorie”.

Ioana Mădălina Ștefănică