fbpx

Spectacol marca Radu Afrim, în Festivalul „Poimâine” Oradea 2017!

festivalul „Poimâine, evenimente oradeaDe mers, de văzut, de savurat! 

 

28 Martie 2017

08:17

Teatrul „Szigligeti” lansează o invitație de nerefuzat iubitorilor de teatru: participarea în cea de-a cincea ediție a Festivalului „Poimâine”, în cadrul căruia vor putea fi vizionate șase spectacole ale unor trupe de teatru consacrate în regiune.

Festivalul se va debuta sub auspiciile lui Radu Afrim cu piesa „Detalii naive și total lipsite de profunzime din viața și moartea unor spectatori”.

Cunoscut pentru viziunea artistică originală, care îmbină elemente de improvizație, arte vizuale și muzică electronică, Radu Afrim a realizat, împreună cu trupa Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, un spectacol cu și despre spectatorii de teatru, făcând uz de ironia și de absurditățile caracteristice lui.

Pentru biletele care includ traducerea simultană prin căști, iubitorii de teatru sunt invitați să treacă pragul casieriei de bilete, deschisă de luni – vineri între orele 14:00 —19:00, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolelor, sau să le achiziționeze online, pe biletmaster.ro. Prețul unui tichet este de 40 de lei. 

 

Diana Maria Danciu