fbpx

Spectacole caritabile pentru Răzvan Chendrean, maestrul păpușar al Trupei Arcadia

foto: Remus Toderici

foto: Remus Toderici

Acum e rândul nostru sâ aducem zâmbetul pe chipul semenilor noștri.

 

15 Octombrie 2015

13:49

Soarta este atât de imprevizibilă, încât îi încearcă și pe cei care și-au dedicat viața pentru a-i bucura pe cei din jur.

Răzvan Chendrean, tânărul maestru, de nici 30 de ani, făuritor al păpușilor utilizate în spectacolele de teatru de actorii Trupei Arcadia, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier și are nevoie de o intervenție chirurgicală în cadrul unității Brain Institute din București.

Pentru ajutorarea lui Răzvan, actorii colegi ne invită să vedem piesa de teatru „Frumoasa și Bestia” ce va fi pusă în scenă:

  • în sala Arcadia, în data de 18 Octombrie 2015, ora 11:00 – intrarea pe bază de bilet
  • în Era Park, în data de 24 Octombrie 2015, ora 11:00 – intrarea liberă

După reprezentația din Era Park, cu sprijinul artistului orădean Remus Toderici se organizează o ședință foto cu păpușile realizate de artistul butafor al Teatrului Regina Maria. Atât copiii cât și adulții se pot fotografia gratuit cu frumoasele exponate, iar cei care vor dori și putea, vor putea dona pentru cazul umanitar. 

Totodată, cei care doresc să îi fie alături lui Răzvan Chendrean îl pot susține donând în contul IBAN RO30INGB0000999905347690, nume: CHENDREAN ALEXANDRU RAZVAN, Cod SWIFT: INGBROBU, Cod BIC: 606410008, iar prin PayPal – alexandru_chendrean@yahoo.com

Răzvan Chendrean este alături de trupa Arcadia de aproximativ trei ani și este foarte apreciat pentru talentul și răbdarea acordată făuririi păpușilor din lemn, polistiren, burete, hârtie, textile, latex sau aracet. 

Așadar, acum, fiecăruia dintre noi, ni se acordă șansa de a aduce speranță și zâmbetul unui om care a studiat, a muncit și și-a dedicat timpul pentru a ne ferici pe noi!

 

Ioana Mădălina Ștefănică