fbpx

Spectacole Festival de Teatru – 28 Septembrie

tresAstăzi este pentultima zi de Festival Internațional de Teatru Oradea 2013!

 

28 Septembrie 2013

14:00

Spectacolele zilei de 28 Septembrie 2013 sunt:

  • 17:00/20:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor – Teatrul Bulandra Bucureşti – spectacol cu publicul pe scenă – secţiunea Teatru Scurt – Contra Progresului de Esteve Soler, regia artistică Bobi Pricop
  • 18:00 – Scena mobilă din spatele teatrului – Hakeshet Klezner Band, Oradea – Concert De Muzică Klezmer
  • 19:00 – Sala Mare – Teatrul Nottara Bucureşti – secţiunea Teatru Scurt- premieră în festival – Un Pic Prea Intim de Rajiv Joseph, regia artistică Cristian Juncu. Ty Greene, eroul din spectacol, este un tip normal care are „trei probleme” foarte mari. Într-un puseu de performanţă erotică, dublat de o promiscuitate fără precedent (pentru el), Ty a reuşit să lase însărcinate trei femei, în decurs de o săptămână: iubita „oficială”, vecina de alături – o femeie căsătorită, la patruzeci şi ceva de ani – şi studenta lui, de optsprezece ani. O comedie despre prietenie şi dorinţă carnală, ca şi despre felul în care cele două nu pot fi asociate.
  • 19:00 – Filarmonica de Stat Oradea – Concert Celelalte Cuvinte, început de turneu naţional
  • 21:00 – Sala Arcadia – M.A.S. Franţa – secţiunea Teatru Scurt  – Tres – spectacol muzical de Miguel-Ange. O tragi-comedie în care Miguel-Ange interpretează două personaje: Carolina, vedetă internaţională revenită din cel mai recent turneu mondial al său şi Miguel-Ange, cântăreţ şi actor franco-spaniol. În lumea sa fantastică, cântând melodii franţuzeşti şi spaniole din ultimele decenii, Carolina ne va spune povestea sa ca emigrant, dar şi poveştile sale de iubire.
  • 22:30 – Club Stage – Teatrul Mignon Bucureşti – secţiunea Teatru Scurt – Moftul Român din Momente de I.L. Caragiale cu Lari Giorgescu. Un one man show, sub bagheta actorului Lari Giorgescu se naşte un spectacol comic, o înşiruire de situaţii, ce vă va vrăji şi conduce într-o lume a râsului necontrolat şi a gândului din spatele acestuia.

Biletele (cu excepția spectacolelor din Fringe) s-au pus în vânzare la Agenția de Bilete a Teatrului Luni – Vineri între orele 10:00 – 19:00 iar în weekend între 10:00 – 13:00. Vă puteți cumpăra biletele chiar și cu o oră înainte de spectacol sau de pe www.biletmaster.ro. Biletele pentru spectacolele din secțiunea Fringe se pot achiziționa de Stage respectiv Moszkva Cafe.

 

Ioana Mădălina Ștefănică