fbpx

Startup Weekend, la Oradea!

startup weekendUn concept implementat ├«n peste 100 de ╚Ť─âri ajunge la Oradea.

 

23 Iulie 2014

08:09

├Än perioada 29 – 31 August 2014, Biblioteca Universit─â╚Ťii din Oradea este gazda Startup Weekend Oradea, o campanie ce are drept┬áscop crearea de startup-uri, dedicate exclusiv antreprenorilor or─âdeni.

Ini╚Ťiativa se adreseaz─â celor pasiona╚Ťi de┬áprogramare, design sau marketing, dar ╚Öi celor cu spirit antreprenorial. Proiectul┬á├«╚Öi deschide por╚Ťile timp de 54 de ore, iar celor ├«nscri╚Öi li┬áse ofer─â ╚Öansa de a lucra ├«n echip─â, de a folosi anumite suporturi pentru a ajunge la o idee de produs.

Tinerii vor avea al─âturi┬ámentori ╚Öi speakeri califica╚Ťi printre care se num─âr─â Philipp Kandal, Jan Lucaks, David Nagy, Alin Merche╚Ö, Flavius S─âr─âcu╚Ť, Adrian Ghear─â sau Alexandru Roja.

Participan╚Ťii┬ávor primi, de asemenea, un welcome pack ╚Öi le va┬áfi asigurat─â masa, r─âcoritoarele ╚Öi cafeaua, pentru ├«ntregul weekend. Limba oficial─â a Startup Weekend Oradea este┬áengleza. Biletele cu discount, de tip Early Bird, sunt disponibile p├ón─â Vineri, 01 August 2014. ├Änscrierile se pot face┬áAICI.┬á

 

Sebastian Ferchi