fbpx

Super concert Alexandra Ușurelu în sala „Florica Ungur” din Oradea

sursa foto: alexandrausurelu.bandcamp.com

sursa foto: alexandrausurelu.bandcamp.com

Haideți și voi la evenimentul muzical !

 

22 Februarie 2016

18:00

După concertul simfonic pe care l-a susţinut în luna Ianuarie în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti şi care a deschis turneul PUR, Alexandra Uşurelu continuă cu alte 6 orașe mari ale țării. Unul dintre ele e Oradea, unde artista poposește pentru prima dată. Tânăra interpretă nu vine singură ci împreună cu band-ul său şi cvartetul de corzi „Muse Quartet”.

Concertul live are loc în data de 27 Februarie 2016, de la ora 19:00, în Sala „Florica Ungur” din Piaţa Regele Ferdinand – 4.

Spectacolul va dura 80 de minute, timp în care publicul se va bucura să asculte lucrările de pe albumul „La capătul lumii”, dar şi melodiile noi, care vor compune viitorul disc.

„La capătul lumii” a primit mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România şi a câştigat premiul pentru „Cel mai bun album al anului 2015” la „Mamaia Music Awards”.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Ia Bilet (Reteaua SAY SHOP, Magazinele IQBox şi Uman, cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara) iar la Sala Florica Ungur apelând numărul 0745. 623. 241.

Laura Luțai