fbpx

Târg caritabil de rochii de mireasă, în ajutorul micuțului Noel

Mână de la mână, ajutăm.

 

19 Februarie 2020

14:00

 

Asociația pentru Micuțul Noel organizează, în 01 Martie 2020, de la ora 10:00, în sala Florica Ungur, o expoziție cu vânzare de rochii de mireasă/rochii de seară şi accesorii pentru nuntă.
Acestea vor fi vândute prin licitație, astfel urmând să fie strânsă o sumă de bani în sprijinul tratamentului de care copilașul de doar șase luni are nevoie. Ideea le aparține unor mămici cu suflet mare care doresc să îl ajute pe Noel. Rochiile fiind deja donate, au și început pregătirile pentru târg! Sala este asigurată de Asociația Ovisuli, iar rochiile, pantofii și accesoriile sunt oferite de membrii grupurilor de licitații pentru Noel.
În luna Octombrie 2019, la vârsta de doar trei luni, Olyus Noel Robert din Bihor, a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Acesta suferă de amitrofie spinală tip 1, o boală genetică rară progresivă care duce în scurt timp la deces. Pentru ca micuțul să aibă o șansă la viață are nevoie de un tratament extrem de costisitor: injecții cu Spinraza, un ser care menține starea actuală a pacienților sau produce anumite îmbunătățiri la nivelul tonusului muscular. Dar pentru ca micuțul să se vindece este necesară o terapie genetică extrem de scumpă numită ZOLGENSMA. Costul de 2,11 milioane de dolari, iar comunitatea locală, chiar națională, sprijină financiar cazul deja din luna Noiembrie-Decembrie.
Așa că haideți să dăm mână de la mână, pentru a-i oferi lui Noel cel mai prețios dar: viața.