fbpx

Turneu de Biliard in Oradea Shopping City

turneu8ball 05 iulieProvocare la bile, tac și tact. 

 

18 Iunie 2014

21:30

Iubitorilor de biliard li se oferă șansa de a-și arăta măiestria în cadrul Turneului Open de Bilă (bila 8) organizat de Clubul Sportiv de Biliard și Snooker „Blue Ball Players”, în parteneriat cu Cortina Cinema Digiplex din Oradea Shopping City.

Scopul acestui turneu este unul de promovare a biliardului și totodată de căutare a noi jucători, iubitori ai acestui sport.

se menționează în comunicatul de presă emis de Adrian Oros, Președinte al Clubului Sportiv „Blue Ball Players”.

Tipul de joc este Bila 8 (free ball), iar forma de concurs este una piramidală cu simpla eliminare (piramidă de 16, 32 sau 64, în funcție de numărul concurenților).

Înscrierile se fac la Cortina Cinema Digiplex din Oradea Shopping City până în data de 04 Iulie 2014, ora 18:00 fiind necesară achitarea unei taxe de 30 lei. Deoarece este un concurs de tip Open nu există limită de vârstă.

Data stabilită pentru desfășurarea turneului este 05 Iulie 2014, de la ora 10:00. Jucătorilor li se vor acorda cupe, medalii iar primilor 3 și premii în bani.

Competiția se desfășoară sub egida Federației Române de Biliard, care îi îndeamnă pe toți cei care se simt atrași de acest sport să se alăture jucătorilor legitimați și să îndrăznească la performanță!

Sebastian Ferchi