fbpx

UNTOLD Festival, un line-up cu peste 40 de nume noi!

untold picTimpul tace și trece! 

 

02 Mai 2016

18:00

Organizatorii celui mai așteptat eveniment muzical din această vară, UNTOLD Festival, au pus pe tapet numele noilor invitați care vor fi prezenți la Cluj – Napoca.

După ce în primă instanță a fost anunțat un line-up impresionant care îi avea ca headlineri pe primii cei mai bine 5 cotați DJ din lume, UNTOLD Festival revine cu informații noi. „The world capital of night and magic” propune o nouă serie de artiști ce vor putea fi văzuți performând live în cadrul festivalului.”

Mai exact, vorbim de W&W, NERVO, Fedde le Grand, Tujamo, John Digweed, Borgore, Galantis, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Eats Everything, Dop, Nneka, Subcarpați, Foreign Beggars, DOPE DOD, Alexandrina, Mark Farina, Jan Blomqvist, HVOB, FKJ, Stefan Biniak, Zwette, Maribou State, Session Victim, Parra for Cuva, LTJ Bukem, Danaga, Silent Strike & Muse Quartet, Macanache, Mr Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus, Argatu, Moods, Made from Scratch, LUM, Moises, Crussen, Raumakustic, Nerub, Silent Disciple, Golan, Nopame și Marwan.

Untold Festival se află la a doua ediție și se va desfășura în intervalul 04 – 07 August 2016, după ce la prima ediție, de anul trecut, s-a bucurat de un succes răsunător, înregistrând recorduri de audiență în România, pentru un festival de acest tip.

Amintim faptul că în urma ediției de debut a festivalului, cea din 2015, Untold Festival a căștigat titlul de „Best Major Festival Award”, premiu acordat în gala premiilor European Festival Awards 2015, care a avut loc în Olanda. Totodată, acesta s-a bucurat și de câștigarea premiului intitulat „Brandul Anului 2015 în România” în cadrul „Galei Premiilor de Excelență International Advertising Association Romania”, care s-a desfășurat în Ateneul Românn, în data de 16 Noiembrie 2015.

Până la data în care Untold Festival 2016 își va deschide porțile, încă se așteaptă nume surpriză care să completeze lista celor aproximativ 150 de artiști ce vor lua parte pe scenele puse la dispoziție de către organizatori.

Abonamentele pentru cele 4 zile de festival, cât și cele de tip VIP, se găsesc în rețelele in-town, Eventim, bilete.ro, iticket.md, festicket și viagogo.com

Organizatorii atrag atenția persoanelor interesate de achiziționarea abonamentelor să folosească una dintre sursele amintite mai sus, pentru a nu risca să fie victimele unor înșelătorii sau ale unor fraude.

 

Sergiu Vicaș