fbpx

Uraaa: vineri șoferițele primesc mărțișoare din partea polițiștilor rutieri!

O idee superbă din partea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bihor. 

 

28 Februarie 2019

14:32

Doamnelor, domnișoarelor, avem o recomandare pentru voi: mâine să circulați mașina! Nu ca să le faceți în ciudă bărbaților, ci ca să primiți felicitări și mărțișoare din partea polițiștilor rutieri.

Și nu orice fel de „surprize primăvăratice”, ci cu mesaj preventiv! Micile cadouri au fost realizate de mâinile harnice a mai bine de 400 de elevi din Școala Gimnazială „Ioan Slavici din municipiul Oradea, de la Colegiul Național „Avram Iancu” Ștei, Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” Ștei, Școala Gimnazială „Nicolae Bogdan” Vașcău, Școala Gimnazială Nr. 1 Roșia, Școala Gimnazială Nr. 1 Nucet, Școala Gimnazială Nr. 1 Săliște de Vașcău și Școala Gimnazială „Georgiu Popa” din Câmpani. 

Mesaj precum „Stop accidentelor rutiere!”, „Centura de siguranță salvează vieți!”, „Nu da sms-uri la volan!”, „Atenție în trafic!”, „Fii atent la traversare!”, „Violența nu este o soluție!”, „Fii preventiv, alege siguranța!”, „Nu lăsa bunuri la vedere în autoturism!” sunt atașate mărțișoarelor create manual de copii și vor fi distribuite conducătorilor auto și pietonilor de polițiștii de prevenire și rutieri bihoreni. Pe spatele fiecarui mărțișor se regăsește numele copilului care l-a realizat și școala de unde acesta provine.

ni se transmite în comunicatul de presă emis de Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Acțiunea se desfășoară Vineri, 01 Martie 2019, după ora 10:00, atât în Oradea, cât și  pe toate drumurile naționale din județ de către poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii împreună cu polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier și polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. 

Drept urmare, dacă vă opresc polițiștii, evitați impacientarea! Vineri primiți cadouri, amenzile pe data următoare! Primăvară cu surprize plăcute!

 

Ciprian Costa