fbpx

În Oradea, concert caritabil pentru sănătatea Denisei

sursa: Facebook

Haideți să fim alături de Denisa!

 

14 Mai 2018

18:05

Dragi prieteni, un alt caz special necesită ajutorul nostru. De această dată este vorba despre Denisa Lăzău, o studentă medicinistă de numai 24 de ani, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică la frageda vârstă de numai 13 ani. Până în prezent, Denisa a urmat diverse tratamente în Italia, a făcut chiar și transplant de măduvă de la mama sa, dar boala sa a recidivat și are nevoie de ajutorul nostru.

O posibilă soluție pentru tânăra studentă ar fi un tratament realizat la clinica John Hopkins din America. Pentru aceasta, ea are nevoie de suma de 200.000 de dolari. Prietenii Denisei sunt alături de ea și de aceea ne invită să participăm la concertul caritabil „Viață pentru Denisa”, care va avea loc Miercuri, 23 Mai 2018, orele 18:00, la Filarmonica de Stat din Oradea.

Cu această cale, ne vor încânta artiștii: Leontin Ciucur, Viorica Bradea, Aneta Florea, Denisa Mihele, Alexandrina Chelu, Luminița Tomuța, Radu Barbura, Ioana Urs, Monica Coita, Iulia Cotuț și Kharisma Vocal Band.

Prețul unui bilet este de 30 de lei și se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii de Stat Oradea. Mai multe detalii despre cazul Denisei și despre eveniment puteți afla telefonic la numărul 0754.665.411 sau la adresa de email: stiube.adriana@yahoo.com.

Diana Maria Danciu