fbpx

Vineri: Comoedia error, spectacolul de teatru care activează spiritul

foto: Claudiu Szabo

Un spectacol de teatru „altfel”.

 

12 Iulie 2017

09:53

Experiment. Teatru. Clandestin. ne propune o nouă întâlnire pentru Vineri, 14 Iulie 2017, în Teatrul de Vară din Cetatea Oradea, cu ultima reprezentaţie – rafinată, aşa cum ne-au obişnuit – a spectacolului „Comoedia error – Forme 3”.

Pentru cei care încă nu cunoaşteţi activitatea acestei companii independente de teatru, este vorba de o cercetare teatrală, o muncă inedită atât la nivel de formă, cât şi la nivel de conţinut, iar în cazul acestui performance avem de a face cu al treilea studiu din reinterpretarea miturilor lui Ovidiu, cuprinse în opera sa de căpătâi, „Metamorfoze”.

Reprezentaţia va începe la 21:15, în foaierul Teatrului de Vară, cu o propunere insolită pentru spectator – pe care trupa vă provoacă să o descoperiţi voi înşivă.

De menţionat este faptul că poziţia spectatorului este una privilegiată, performance-ul fiind unul itinerant: prima parte se desfăşoară în foaierul şi subsolul Teatrului de Vară, iar a doua parte în amfiteatru. Pregătiţi-vă pentru o halucinantă călătorie într-un univers oniric, o atmosferă suprarealistă, o experienţă care vă va stimula vizual, auditiv, chinestezic, emoţional şi raţional.

Nu rataţi această experienţă care vă va face să vă îndrăgostiţi de teatru. Biletul de acces costă 25 de lei. Numărul locurilor e limitat, iar pentru a rezerva apelați  0741. 518. 261.

 

Diana Maria Danciu