fbpx

Vineri: Oradea formează CEL MAI MARE SMILEY UMAN din România!

sursa foto: blog.kevineikenberry.com

sursa foto: blog.kevineikenberry.com

O zi care va aduce zâmbetele pe chipul orădenilor!

 

01 Octombrie 2015

09:37

Pentru ziua de Vineri, 02 Octombrie 2015, avem o invitație cu totul specială: în Parcul 1 Decembrie, de la ora 16:30, Oradea formează cel mai mare SMILEY 🙂 🙂 🙂 uman din România. 

Dacă ne strângem suficient de mulți, adică mulți, muulți, muuulți, muuuuuuuuuulți, vom doborî un record important și vom pune Oradea pe harta orașelor în care sunt organizate super evenimente.

Vino și tu mâine, intrarea e liberă. Ba mai mult, cheamă-ți și prietenii. Adună-i pe toți și fiți în parc la 16:30. În această zi „zâmbicioasă” șefii trebuie să vă permită să plecați de la muncă puțin mai devreme.

Ținuta să fie integral neagră, la fața locului veți primi pelerine galbene, astfel încât culoarea să fie uniformă. Un secret e că pe lângă fotografii, sunt mari șanse ca întregul eveniment să fie filmat cu o dronă 🙂 🙂 🙂

Cel mai mare smiley uman în Oradea este parte a programului „Aleg să zâmbesc” inițiat de echipa Femina – Fundația Comunitară Oradea – formată din mentor Bianca Puscaș și mentee Ioana Alexandra Moga. Participarea este gratuită, ne vedem în parc! 🙂 🙂 🙂

 

Ioana Mădălina Ștefănică