fbpx

Vineri Targ de cariere in Lotus

targul de cariereOrădenii jobless sau cei care doresc să își schimbe actualul loc de muncă sunt așteptați la Târgul de Cariere.

 

08 Octombrie 2013

15:40

Ai un job dar nu ești mulțumit de el, vrei un loc de muncă sau pur și simplu să-ți testezi valoarea? Perfect! Vineri, 11 Octombrie 2013, în Lotus Center se desfășoară Târgul de Cariere.

Ofertele de angajare acoperă mai multe domenii, printre care producție și tehnică, servicii, financiar, marketing. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt principalii candidați vizați de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere.

se menționează în comunicatul de presă emis de organizatori.

Intervalul orar de desfășurare a târgului este 11:00 – 19:00. Workshop-urile vor avea loc după programul:

  • 14:00 – 15:30: „Program de dezvoltare în carieră (upgrade, sidegrade, oportunitati multilaterale)”
  • 16:00 – 17:30: „Train your boss, Fast track integration, Survival kit la birou”
  • 18:00 – 18:40: Panel discussion: „Politici de recrutare, Politici de dezvoltare personală și profesională în companii, așteptări de la candidați și de la angajatori în 2013-2014”

Pe lângă workshop-uri vor mai avea loc traininguri și seminarii pe tema găsirii vocației și a progresului rapid în carieră, dar și sesiuni de consultanță unu-la-unu în carieră și întâlniri cu invitați supriză, în cadrul Atelierului de Cariere. Înscrierea se face la fața locului, în față la Lotus Center, sala din fața Carrefour.

Dintre angajatorii orădeni importanți și-au anunțat participarea Celestica și Emerson. Totul este gratuit pentru tine. Ce îți rămâne de făcut este să mergi, și să-ți iei și CV-ul la tine. Succes.

 

Ciprian Costa