fbpx

Vino la Qubiz Bike Ride

mountain bike

sursa: brunottibeachclub.com

Qubiz ╚Öi Asocia┼úia Woodfellas ├«i invit─â pe or─âdeni ┼či pe cei din ├«mprejurimi la o plimbare pe dou─â ro┼úi

 

22 August 2017

18:20

S├ómbat─â, 23 Septembrie a.c., suntem invita╚Ťi la┬á Qubiz Bike Ride. Primul start se va da la ora 09:00, ├«n zona B─âile 1 Mai – Dealul ┼×omleu (Betfia).

Evenimentul sus┼úine at├ót mersul cu bicicleta, c├ót ┼či o cauz─â umanitar─â: banii str├ón┼či din taxa de ├«nscriere vor fi dona┼úi Funda┼úiei Mihai Ne┼ču pentru terapiile copiilor cu dizabilit─â┼úi.

Ideea evenimentului i-a venit lui Marcel Anghel, CEO-ul Qubiz:

├Än Qubiz, am ├«ncurajat foarte tare sportul, sub orice form─â, chiar de la inceput. Juc─âm volei, fotbal, tenis, baschet, mergem la ├«not. Cu toate astea, avem o afinitate aparte pentru mersul cu bicicleta. Cum vine primavara, e plin─â parcarea de biciclete. Avem colegi care, de fiecare dat─â c├ónd pot, vin cu bicicleta la birou, iar dup─â program ie┼čim destul de des la o tur─â mai lung─â, s─â nu ne pierdem antrenamentul. Fiindc─â e un sport fain, cu multe beneficii, care ├«i aduce u┼čor pe oameni ├«mpreun─â, ne-am g├óndit s─â extindem invita┼úia ┼či altor pasiona┼úi de ciclism. A┼ča a ap─ârut ideea pentru Qubiz Bike Ride. Am povestit cu cei de la Asocia┼úia Woodfellas, care au experien┼ú─â ├«n organizarea concursurilor de biciclete ┼či am ajuns de la idee la un plan concret.

Qubiz Bike Ride se adreseaz─â tuturor categoriilor de v├órst─â ┼či de experien┼ú─â prin traseele propuse:

  • Race – 20 km pentru bicicli┼čtii experimenta┼úi
  • Open – 10 km pentru cei care prefer─â un ritm mai lejer, necompeti┼úional
  • Cursa Familiei 3 km care poate fi parcurs de copii ├«nso┼úi┼úi de cel pu┼úin un apar┼úin─âtor (p─ârinte, bunic, unchi, m─âtu┼č─â etc).

Primii trei finali┼čti de la cursa Race – 20 km vor fi premia┼úi pe categorii, ├«n timp ce participan┼úii la Open – 10 km ┼či Cursa Familiei vor fi ├«nscri┼či ├«n c├óte o tombol─â cu premii.

Înscrierile se pot face pe www.qubizbikeride.ro până în data de 21 Septembrie.

Mai multe informa╚Ťii pute╚Ťi ob╚Ťine telefonic la num─ârul 0742 064 278 sau prin intermediul emailului pe adresa ioana.silaghi@qubiz.com.

 

Diana Maria Danciu