fbpx

Workshop „PR Beta” pentru tinerii oradeni

afis WSP stud OradeaO șansă de îmbunătățire a cunoștințelor de comunicare online. 

 

27 Octombrie 2014

17:40

Tinerii orădeni sunt invitați la cea de a doua ediție a sesiunilor „PR Beta” menite să contribuie la dezvoltarea profesională a acelora care doresc să acumuleze mai multe cunoștințe și experiențe în ceea ce privește comunicarea online.

Workshop-urile se vor desfășura în perioada 10 – 15 Noiembrie 2014, timp de 4 ore, în fiecare zi, participarea fiind obligatorie. Traineri le vor fi:

Ștefan Stroe – Managing Director la Incandescent Marketing, Monica Jitariuc – Managing Director la MSLGROUP The Practice, Oana Bulexa – Managing Director la MSLGROUP The Practice, Oltea Zambori – Managing Partner la PRbeta Agency, Alexandru Ciucă – Managing Partner la Superior Media și Cristina Puțan – Managing Partner la PRbeta Agency.

Destinatarii workshop-urilor de comunicare online sunt studenţii din ani terminali, atât de la ciclul de licenţă, cât şi de la masterat. Studenții participanți au posibilitatea de a învăța comunicare online de la câțiva dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

transmit organizatorii.

Înscrierile se fac până pe 05 Noiembrie 2014 AICI sau trimițând un mail (CV + scrisoare de intenție) adresei: contact@prbeta.ro

Evenimentul oferă participanţilor un pachet de training complet și posibilitatea de a urma un internship sau chiar de a obține un job în domeniul comunicării.

 

Ioana Mădălina Ștefănică