fbpx

Ziua Portilor Deschise 2014 la Tribunalul Bihor

balanta judecator avocat lege sursa foto chacha punct comO zi special─â pentru instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ale jude╚Ťului.┬á

 

21 Octombrie 2014

10:20

├Än data de 24 Octombrie 2014, Tribunalul Bihor ne invit─â la ÔÇ×Ziua Por╚Ťilor DeschiseÔÇŁ organizat─â ├«n cinstea ÔÇ×Zilei Europene a Justi╚Ťiei CivileÔÇŁ (care se celebreaz─â anual pe 25 Octombrie).

├Äntre orele 09:00 – 14:00 copii, elevi, studen╚Ťi, adul╚Ťi, p─ârin╚Ťi┬áori┬ábunici pot afla ╚Öi ├«n╚Ťelege mai bine ce se ├«nt├ómpl─â ├«ntr-o sal─â de judecat─â. De asemenea, oaspe╚Ťii pot participa┬ála ╚Öedin╚Ťele publice de judecat─â sau vizita sediul Tribunalului.

Tribunalul Bihor face o invita╚Ťie special─â┬áde participare elevilor ╚Öi studen╚Ťilor de la toate institu╚Ťiile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din localitate ╚Öi nu numai.

Mai mult, un grefier sau un judec─âtor va fi la dispozi╚Ťia vizitatorilor, ├«n cadrul┬áBiroului de informare ╚Öi rela╚Ťii publiceÔÇŁ, etajul I, camera 117, cu mai multe detalii ╚Öi r─âspunsuri la diversele curiozit─â╚Ťi. Accesul se face ├«n baza actului de identitate.

Evenimentul are ca scop crearea unei rela╚Ťii de ├«ncredere ├«ntre cei care ├«nf─âptuiesc actul de justi╚Ťie, magistra╚Ťii ╚Öi beneficiarii acestuia, justi╚Ťiabilii.

Not─â: au fost efectuate o serie de modific─âri ca urmare a informa╚Ťiilor transmise ulterior de reprezentan╚Ťii Tribunalului.

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *